DA VINCI COIFFURE

Rijselstraat 39
8200 Sint-Michiels (Brugge)

Kapsalon Pillaert Saidja – het kapsel dat bij u past

Is uw kapsel uit model en wordt het tijd voor een bezoekje aan de kapper? Saidja Pillaert weet welke stijl bij u past! Met de nodige mensenkennis en ervaring zorgt zij voor uw perfecte look. Wilt u een klassieke snit of eentje volgens de nieuwste trends? Saidja knipt altijd nauwgezet naar uw wensen.

 

Techniek en creativiteit

Bij Saidja Pillaert is uw haar in goede handen. Met de juiste techniek én een flinke dosis creativiteit geeft ze u het kapsel dat helemaal bij u past. Maar niet zonder geknipt advies natuurlijk! Saidja legt u de talloze mogelijkheden uit, en gaat samen met u op zoek naar de beste snit. Wilt u een nieuw kleurtje of een speciale behandeling? Een opsteekkapsel of gewoon even bijknippen? Saidja legt u graag in de watten, en is pas tevreden wanneer u helemaal ontspannen naar buiten gaat.

 

Trendy of klassiek

Omdat Saidja constant bijblijft op vlak van de nieuwste mode én nieuwe knip- en kleurtechnieken, bent u zeker van een moderne en stijlvolle snit. Helemaal zoals u het voor ogen had. Zo hoopt ze uw wensen te vervullen, én zelfs te overtreffen.

 

Contact

Zin om uzelf eens te verwennen met een nieuwe coupe? Maak een afspraak bij Saidja Pillaert in Sint-Michiels. Bel 050 39 66 31, en laat u verwennen! 

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
 Bereken route

openingsuren

Open 7/7

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag